Autodidact


Zolang ik mij kan herinneren heb ik getekend. Naarmate ik ouder werd ben ik steeds meer verschillende producten gaan gebruiken en heb gemerkt dat elk product zijn eigen charme heeft. Dit helpt mij om een (voor mij) goede keus te maken om een specifiek effect te bereiken in mijn werk. Schilderen/ tekenen is voor mij een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Dan maak ik een schilderij of ga gewoonweg experimenteren. Naast het feit dat dit zeer waardevol en leerzaam is werkt het ook nog eens heel ontspannend: het mag een heus schilderij worden, maar het hoeft niet en dat werkt bevrijdend voor mij. Ik kan ervan genieten als kleuren elkaar ontmoeten, omhelzen of juist extra in de eigen kracht laten staan. Welk samenspel of duel er ook plaatsvindt: het doet sowieso iets voor een schilderij!
Schilderles

Schilderles


Sinds 2016 geef ik schilderles: acrylverf, pastelkrijt en aquarel. Ik werk met relatief kleine groepen (max 6 personen), zodat ik voor iedereen voldoende aandacht heb. Je kunt een 5-strippenkaart aanschaffen en op die manier zelf bepalen hoe lang je les wilt/ nodig denkt te hebben. Schilderlessen
Opdracht

Opdracht


Afgelopen jaren heb ik schilderijen in opdracht mogen maken. Een aantal daarvan zijn te zien in mijn portfolio. Heb je een idee voor een opdracht en denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Opdracht
Contact

Contact


Voor meer informatie over schilderijen, portretten of wellicht een geboortekaartje kun je hier het formulier invullen. TIP! Zo nu en dan geef ik workshops en afhankelijk van de afstand kan dat ook op locatie. Vraag naar de mogelijkheden! Contact