Privéles bij u thuis

Loopt u vast met uw schilderij? Ik help u graag, samen kijken we naar uw schilderij en geef ik u praktische tips zodat u uw schilderij af kunt maken.

Ik stuur geen spam, beloofd!

Mandy Groot

Ruim 40 jaar geleden pakte ik mijn eerste potlood en ben ik ‘gewoon’ begonnen met tekenen en schilderen. Al snel kwam ik erachter dat ik steeds beter begon te worden waardoor ik nog meer plezier kreeg in het creatief bezig zijn. Dit werd ook opgemerkt door anderen en al snel werd ik gevraagd voor het maken van schilderijen, geboortekaartjes en portretten. Zelf was ik altijd zo enthousiast over mijn kunstwerken dat ik graag wilde vertellen hoe ik het had aangepakt. Maar de mensen die mij hadden gevraagd om wat te maken waren enkel geïnteresseerd in het eindresultaat.

Het was voor mij daarom een logische stap om als schilderdocent aan de slag te gaan en als docent mijn kennis en ervaring op het gebied van teken- en schildertechnieken te delen met anderen. Ik krijg enorm veel energie wanneer ik zie dat al mijn cursisten progressie boeken en ik iedereen elke les wel weer wat nieuws kan leren.

ENTHOUSIASTE CURSISTEN

“Ik heb een aantal jaar geleden een fantastische kerstworkshop gevolgd bij Mandy en ging, tegen alle verwachtingen in, ook echt naar huis met een kunstwerk!”
Joris Veldt
“Mandy is een fantastische docent die altijd de tijd neemt om je het uit te leggen, zelfs al vraag je het honderd keer.”
Jessica van Yperen
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we je schilderspalet naar toe sturen?

Je gegevens zijn 100% veilig en op elk moment kun je afmelden.