Schilderlessen

Mijn schilderlessen geef ik de vorm van Masterclasses. Tijdens een Masterclass maakt u kennis met allerlei technieken die u kunt toepassen in uw realistische kunstwerken/portretten. Daarnaast geef ik praktische tips over bijvoorbeeld aquarel, acrylverf, olieverf of (soft) pastelkrijt.

Mandy Groot

Ruim 40 jaar geleden pakte ik mijn eerste potlood en ben ik ‘gewoon’ begonnen met tekenen en schilderen. Al snel kwam ik erachter dat ik steeds beter begon te worden waardoor ik nog meer plezier kreeg in het creatief bezig zijn. Dit werd ook opgemerkt door anderen en zo werd ik gevraagd voor het maken van schilderijen, geboortekaartjes en portretten. Zelf was ik altijd zo enthousiast over mijn kunstwerken dat ik graag wilde vertellen hoe ik het had aangepakt. Maar de mensen die mij hadden gevraagd om wat te maken waren enkel geïnteresseerd in het eindresultaat.

Het was voor mij daarom een logische stap om als schilderdocent aan de slag te gaan en als docent mijn kennis en ervaring op het gebied van teken- en schildertechnieken te delen met anderen. Ik krijg enorm veel energie wanneer ik zie dat al mijn cursisten progressie boeken en ik iedereen elke les wel weer wat nieuws kan leren.

MASTERCLASS

Mijn Masterclassses zitten boordevol praktische tips

die u direct kan toepassen op uw eigen kunstwerk

Jarenlange ervaring

Door jarenlange ervaring weet ik precies waar u vast loopt en kan ik u voorzien van tips.

Duidelijke uitleg

De lesstof is duidelijk en simpel uitgelegd en daarom voor iedereen te volgen.

Veel positieve reacties

Veel positieve reacties van mijn cursisten over de inhoud van mijn lessen.

Kleine groepen

Ik geef alleen les aan kleine groepen zodat ik iedereen de aandacht en tijd kan geven die hij of zij verdient.

Direct aan de slag

Tijdens de lessen gaan we actief aan de slag om uw techniek te verbeteren en kunstwerk te maken.

Gratis koffie & thee

Bij alle lessen verzorg ik gratis voor iedereen koffie, thee en wat lekkers.

ENTHOUSIASTE CURSISTEN

“Ik heb een aantal jaar geleden een fantastische kerstworkshop gevolgd bij Mandy en ging, tegen alle verwachtingen in, ook echt naar huis met een kunstwerk!”
Joris Veldt
“Mandy is een fantastische docent die altijd de tijd neemt om je het uit te leggen, zelfs al vraag je het honderd keer.”
Jessica van Yperen

GEMAAKT DOOR DEELNEMERS

The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we je schilderspalet naar toe sturen?

Je gegevens zijn 100% veilig en op elk moment kun je afmelden.